Of het nu voor de Zweedse balletjes is of de mooie vrouwen, wij weten het niet. Ubisoft heeft weer uitbreiding gehad en een nieuw kantoor geopend.

Ubisoft blijft haar creatieve team uitbreiden met de opening van Ubisoft Stockholm. De nieuwe studio staat onder leiding van Patrick Bach, die na 15 jaar de overstap maakt van EA’s DICE, waar hij General Manager was. Ubisoft Stockholm gaat samen met Massive Entertainment, de Ubisoft-studio in Malmö, werken aan de ontwikkeling van AAA-games, waaronder de recent aangekondigde Avatar-game. Ubisoft Stockholm verwacht in de komende twee jaar een team van 100 talenten samen te stellen. De studio is vanaf nu op zoek naar deze talenten. Dus als je nog een leuke baan zoekt?

“Ik ben heel blij dat ik bij de Ubisoft familie gekomen ben. Ik denk dat ik al mijn ervaring in de game industrie op een andere manier kan gaan gebruiken. Mijn doel is altijd geweest om de meeste geweldige games te maken. Dit deel ik met Ubisoft”, aldus Patrick Bach, Studio Manager, Ubisoft Stockholm.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments