Trailer Life is Strange 2 getoond

Nog een week en dan kunnen de fans van Life is Strange weer aan de gang. Episode 1 komt dan uit.

Episode 1 van Life is Strange 2 is getiteld ‘Roads’ en wordt donderdag 27 september 2018 wereldwijd digitaal uitgebracht.

DONTNOD laat ons het volgende weten:

Al sinds de lancering van de laatste episode van het eerste seizoen werken we aan Life is Strange 2. We zijn heel enthousiast over ons nieuwe verhaal, dat gaat over Sean en Daniel Diaz, twee broers uit een voorstad van Seattle.

Na een tragisch incident zijn de broers gedwongen om op de vlucht te slaan voor de politie. Hun relatie wordt op de proef gesteld door de gevaren die ze tegenkomen tijdens hun zwervend bestaan en de manifestatie van een superkracht die ze niet begrijpen en niet helemaal onder controle hebben.

Het seizoen krijgt 5 episodes waarin Sean en Daniel een jaar lang gevolgd worden tijdens hun reis van Seattle naar Mexico. Het is een lange reis waar de broers totaal niet op voorbereid zijn – ze zijn vertrokken met niets anders dan een klein beetje geld en de spullen die Sean toen toevallig bij zich had.

Ze kunnen stelen om te overleven of op het rechte pad blijven en de trip zonder essentiële voorraden maken. Sean moet zich bij zijn beslissingen ook afvragen welke lessen Daniel er uit zal trekken. Nu Sean totaal verantwoordelijk is voor zijn jongere broer begint hij zich te realiseren dat zijn keuzes hun levens voor altijd zullen beïnvloeden…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments