Titanfall 2 komt niet naar EA Access en Origins dit jaar, aldus de ontwikkelaar Respawn Entertainment. Is het een ‘fuck you’ naar Xbox?

We weten misschien allemaal wel dat Titanfall 2 niet meer exclusief voor Xbox en pc is. Dit jaar komt Titanfall 2 namelijk ook naar de PS4. De ontwikkelaar twijfelde nog of ze Titanfall 2 wel of niet naar EA Access zouden brengen, maar nu is het definitief ‘nee’. Dat is best een klap op het gezicht van Xbox. Zoals jullie misschien al weten is EA Access een service voor Xbox One spelers om titels eerder te spelen met een gratis trial en met 10% korting te kopen. Dat gaat nu niet op voor Titanfall 2.

3077163-titanfall_2_wm_c[1]

Geen demo, geen korting

Het zou kunnen dat Titanfall 2 volgend jaar wel wordt toegevoegd aan het EA Access assortiment, maar nu is het eerst even wachten. Zuur! Veel spelers maken gebruik van EA Access om een spel eerst te spelen (10 uur gameplay is best veel) en daarna eventueel te kopen. Daar valt Titanfall 2 nu buiten.

De game komt uit op 28 oktober. Zagen jullie dit aankomen, nu het spel niet meer exclusief is, of is dit een verrassing?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments