Beeld je een Borderlands in met de wezens uit Kung-Fu Panda en misschien heb je wel de nieuwe game te pakken van THQ Nordic! De studio komt met twee nieuwe games naar GamesCom 2017!

Misschien heeft het team van XboxNederland.nl wel een primeurtje deze GamesCom en mogen ze zomaar de nieuwe games van THQ spelen! Waar gaat het om? Blijkbaar een nieuwe IP (intellectual property) waar je in een post-apocalyptische wereld rond wandelt. Het verhaal is een kung-fu fabeltje! Borderlands met ninja’s? Who knows!?

Anyways, de tweede game die ze gaan aankondigen is een mysterieuze, gruwelijke, maar bekende IP. Mijn gok (net als de rest van de wereld) is Painkiller. Een ”verstand op nul” game waar je met lugubere wapens allerlei dode wezens extra dood knalt.

Ze brengen ook aangekondigde games mee

Naast twee aankondigingen neemt THQ Nordic ook games mee als ELEX (open wereld RPG, zag er best vet uit), Battle Chases: Nightwar (typische RPG met een geheel eigen grafische stijl), Spellforce 3, Aquanox: Deep Descent, The Guild 3 en Wreckfest (volwassen Flatout game met dikke muscle cars).

Battlechasers: Nightwar

Al met al een virtueel gevulde tas met games! Als je naar GamesCom en uren gaat wachten tussen zwetende Duitsers, bezoek dan vooral Hall 8, Booth A011, want daar staat THQ Nordic voor je klaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments