Piranha Bytes, bekend van de Gothic serie, is niet onbekend met het maken van action RPG’s met een open-world setting. Eerder deze week hebben ze hun volgende project aangekondigd: ELEX.

Volgens de developer staat de naam van de game voor Eclectic (uitzoekend), Lavish (kwistig), Exhilarating (opwindend) en Xenial (groot). Klinkt goed, maar wat zal deze game allemaal bieden? De game belooft een grote open wereld met unieke characters en een indrukwekkend verhaal. Hun bewezen formule voor dit soort games zal een nieuwe impuls krijgen. De spelers zullen een scala aan keuzes hebben in hoe je vooruitgang kan boeken in het verhaal. Dit tezamen met een unieke maar toch zo bekende wereld om te verkennen.

De game zal zich in een post-apocalyptische Sci-Fi universum afspelen die de spelers in een grote wereld plaatst vol met unieke personages, gemuteerde wezens in diverse soorten en maten, morele keuzes en veel actie. Het zal duister en complex worden met een intense atmosfeer. Ondanks dat dit post-apocalyptisch thema al vele keren is gedaan, moet dit toch een totaal andere kijk zijn ten opzichte van de gebruikelijke, op de werkelijkheid gebaseerde, avonturen.

Op dit moment is het team bezig om een release op Xbox One, Playstation 4 en uiteraard de pc te realiseren. De release staat voor de winter van 2016 gepland.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments