Wie in oktober wil griezelen op de Xbox is aangewezen op Alan Wake 2. Die andere titel, Alone in the Dark, is uitgesteld vanwege het volle najaar.

Alan Wake 2, Marvel’s Spider-Man 2, Assassin’s Creed Mirage. Zomaar een paar grote titels die in oktober uit gaan komen. THQ Nordic heeft laten weten dat Alone in the Dark niet langer ook in oktober uit gaat komen. Die game is uitgesteld van 25 oktober 2023 naar 16 januari 2024. Dit keer eens niet het gebruikelijke gebazel van ‘om de best mogelijke ervaring te bieden en blablabla’, maar gewoon een eerlijke verklaring vanuit de uitgever. Ze willen niet met die eerder genoemde titels hoeven concurreren. De extra tijd om aan de game te kunnen werken is bonus.

We proberen te voorkomen dat we moeten concurreren met de epische release van Alan Wake en de schitterende skyline van New York waar Spider-Man doorheen zal slingeren. We willen zo Alone in the Dark mogelijk blijven. Om dit doel te bereiken hebben we de game uitgesteld naar 16 januari 2024. Dit uitstel heeft twee doelen: het geeft ons de mogelijkheid om de game ervaring te perfectioneren, maar ook om ons volledig op alle geweldige releases in oktober te kunnen storten.

Tja, oktober zit dan ook bomvol met vette releases, dus de keuze is begrijpelijk. Ook wel eens verfrissend om naast het gebruikelijke gezwam een eerlijke verklaring te krijgen voor een uitstel. Hoewel ik graag met de titel aan de slag wil vind ik het ook prima om hem later op te pakken om me inderdaad te kunnen richten op andere toffe games.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties