Keek je er al naar uit? Lekker griezelen met The Medium op je nieuwe Series X? Dat zal even moeten wachten. Ontwikkelaar Bloober Team heeft laten weten dat de game is uitgesteld.

The Medium zou oorspronkelijk uitkomen op 10 december, maar is nu uitgesteld naar 28 januari. De reden laat zich raden, iets met een heel vervelend virus. Ook geeft de Poolse ontwikkelaar aan dat ze niet in het vaarwater van enkele andere releases terecht willen komen. Hey, welke andere Poolse ontwikkelaar heeft ook een game gepland staan voor 10 december? Precies, Cyberpunk 2077 staat ook gepland voor 10 december en dit zou dan ook zomaar een grote reden kunnen zijn voor het uitstel.

In The Medium kruipen we in de huid van de paranormaal begaafde Marianne, een vrouw die geplaagd wordt door visioenen van de moord op een kind. Ze reist naar een verlaten hotel in een poging om daar de antwoorden te vinden op haar jarenlange kwelling. In deze game kun je zowel de echte wereld, als de spirituele wereld betreden om zo allerlei puzzels op te kunnen lossen.

Ik ben er in elk geval heel nieuwsgierig naar. Die anderhalve maand langer wachten redden we ook wel weer op toch?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments