Het is wat elke ontwikkelaar graag wil, een game bouwen en die zichzelf terug laten verdienen. Dat is precies wat The Medium voor Bloober Team aan het doen is.

The Medium is nog maar een paar dagen geleden uitgebracht, maar heeft zichzelf inmiddels alweer helemaal terugverdiend. Op de Poolse website Money heeft Bloober Team, de studio achter The Medium, bevestigd dat ze alle kosten aan de game, zowel voor de ontwikkeling als de marketing, inmiddels alweer terugverdiend hebben. Best opvallend, want de game is exclusief voor de Series X|S en pc uitgebracht en is via de Game Pass te spelen. Desondanks zijn er dus blijkbaar al voldoende kopieën van verkocht om nu achterover te gaan leunen en te kijken hoeveel de game uiteindelijk op gaat brengen en dat verdienen de game en de ontwikkelaar ook wel.

In de game speel je als Marianne, een medium die zowel de fysieke als de spirituele wereld kan betreden. Dit doe je gelijktijdig en dat maakt dat de game behoorlijk veel van je console vraagt. Dat is meteen ook de reden dat The Medium niet op de vorige generatie Xbox consoles is verschenen.

Hebben jullie The Medium al gespeeld?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments