The Finals opent met seizoen 1

Ben je toe aan een nieuwe supersnelle shooter waar alles kapot kan? Dan zit je met The Finals goed! De game is namelijk nu beschikbaar.

Er zijn een paar mooie ‘shadow drops’ geweest bij The Game Awards 2023. Niet alleen is Baldur’s Gate 3 gelijk beschikbaar maar nu blijkt The Finals ook eindelijk van start te gaan. We zagen al eerder beelden van de game toen de beta startte, maar het was onbekend wanneer we nu echt konden starten. Dat is dus nu.

The Finals is gemaakt door ex-ontwikkelaars van Battlefield die hun eigen studio hebben opgericht, Embark Studios. Dat zie je ergens ook wel terug als je de vernietigingskansen ziet in de game. Dat doet mij denken aan de aankondiging van Battlefield: Bad Company waar ze lieten zien dat alles kapot kon. Maar goed, terug naar The Finals. Het gaat om een free-to-play first-person shooter in teams van 3 waar je andere teams moet afknallen. Maar de game doet iets anders. Je speelt echt in een arena met verschillende soorten omgevingen.

In een wereld waar Battle Royale de industrie lijkt te veroveren, is The Finals eigenlijk gewoon hardcore team deathmatch zoals vroeger en dat is misschien wel één van de redenen dat de game het zo goed doet.

Je kan de game nu zelf proberen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties