‘Game of the Year’ Baldur’s Gate 3 nu op Xbox beschikbaar

We hebben er een paar maanden op moeten wachten, maar vandaag is het eindelijk zo ver. Baldur’s Gate 3 is op de Xbox Series X|S te spelen.

De grote winnaar van The Game Awards 2023 heeft het feestelijke moment van de uitreiking gebruikt om de game ook voor de Xbox Series X|S aan te kondigen. Larian Studios heeft afgelopen maanden de populaire game in etappes uitgebracht. Zo konden PC-spelers afgelopen zomer met de game aan de slag en was de PlayStation in het najaar aan de beurt. Vanaf vandaag kunnen Xbox-spelers ook in de beroemde RPG duiken. Baldur’s Gate 3 is geroemd om de diepgaande RPG-elementen, uitstekend verhaal en boeiende werelden.

Baldur’s Gate 3 biedt de ultieme Dungeons & Dragons ervaring, met een ruime selectie aan rassen en klassen om als spelers uit te kiezen en mee te interacteren. De game kun je alleen spelen, maar ook in co-op tot maximaal vier spelers. Op de Xbox Series X is de game bovendien ook in split-screen co-op te spelen, een functie die op de Xbox Series S niet ondersteund wordt.

De game waar we afgelopen maanden enorm naar uit hebben gekeken is vanaf vandaag op de Xbox Series X|S te spelen. Ga jij Baldur’s Gate 3 spelen?

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Ambassador
Ambassador
2 maanden geleden

Ik snap niet hoe een turnbased game the GOTY heeft gewonnen en dat Starfield nog niet eens genomineerd is. The Game Awards zijn gewoon een farce!