State of Decay was voor mij één van de betere zombie games van de afgelopen tijd. Nu is deel 2 onderweg en is er eindelijk een heel klein beetje nieuws.

Een heel klein minibeetje want wat doe je als je eigenlijk geen donder te melden hebt? Dan ga je melden dat je straks iets gaat melden. Over de boel warm houden gesproken. Maar goed, wij gaan maar even in die flow mee dus hier nieuws over dat er nieuws gaat komen… ooit…

E3 2017

De aankomende E3 wordt weer groots en ook State of Decay 2 zou hier een verschijning kunnen maken. Het lijkt er dan ook sterk op dat Undead Labs (de studio achter de game) ook alleen tijdens een E3 over de game praat, gelukkig is het dus bijna weer zo ver. Jeff Strain, de oprichter van Undead Labs gaf in een recent bericht aan fans het volgende mee: “Momenteel worden er bergen verzet en ik kan je verzekeren dat 2017 een fantastisch jaar wordt voor de State of Decay fans.”

Op de E3 van 2016 werd het vervolg al aangekondigd en was er ook al een trailer te zien. Dit jaar wilt de studio meer ingaan op de nieuwe gameplay elementen en zal er een heuse multiplayer geïntroduceerd worden! Het is dus nog even wachten voor de fans, maar zoals het er nu uit ziet wordt het wachten goed beloond! Heb jij deel 1 al gespeeld?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments