Of je nu van Star Wars houdt of niet, je kunt niet ontkennen dat die franchise groot is. Het mag dan ook geen verrassing heten dat fans weer massaal richting de bioscoop trekken om de laatste film te checken. Ook de laatste game, Star Wars Jedi: Fallen Order doet het echter ontzettend goed.

De een zweert erbij, de ander vindt het maar een neppe vertoning met plastic helmpjes en zwaardjes. Smaken verschillen zullen we maar zeggen. Bij EA zijn ze in elk geval wel fan, zeker sinds de lancering van Respawn’s nieuwste creatie. Waar ze vaak mikken op inkomsten uit multiplayer-games of microtransacties, daar is Star Wars Jedi: Fallen Order een volledige singleplayer-ervaring. De game verkoopt echter als een malle.

Uit cijfers blijkt namelijk dat de game alleen in november al 2.14 miljoen keer verkocht is. Daarmee is het de grootste console launch van een Star Wars game ooit. Qua verkochte exemplaren wint de game het met 2 tegen 1 van de vorige Star Wars game, Battlefront 2. Het is niet de best verkopende console game van november. Call of Duty: Modern Warfare en Pokémon Sword en Shield verkochten nog beter. Desondanks zijn het wel indrukwekkende cijfers.

Wie van jullie heeft de game inmiddels uitgespeeld of is dat nog van plan?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments