South Park: Snow Day! aangekondigd

Tijdens de THQ Nordic Digital Showcase 2023 is een nieuwe South Park game uit de doeken gedaan! Wat zijn we te weten gekomen?

Wie heeft er niet genoten van South Park: The Stick of Truth (2014) en South Park: The Fractured But Whole (2017)? Ik in ieder geval wel en een nieuwe South Park game staat dan ook al een tijd op mijn verlanglijstje.

Voor wat betreft de nieuw aangekondigde South Park: Snow Day! is de informatie nog schaars. We leren in bovenstaande trailer dat het een co-op multiplayer game moet worden. In tegenstelling tot haar voorgangers wordt Snow Day een 3D game. In de trailer zien we Cartman een centrale rol vervullen. Cartman en zijn crew hebben een dag schoolvrij vanwege de sneeuw. De eerste gameplay beelden tonen een fantasy-achtige setting, mede door het Grand Wizard King costume dat Cartman draagt. De gameplay actie georiënteerd.

De studio die aan South Park: Snow Day! is naar mijn weten niet zo bekend. South Park: Snow Day! wordt ontwikkeld door Question Games. De studio heeft in het verleden aan The Magic Circle (2015) en The Blackout Club (2019) gewerkt.

South Park: Snow Day! moet in 2024 verschijnen en wordt op de Xbox Series X|S uitgebracht. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties