Attentie! De tweede dlc van South Park: The Fractured But Whole wordt aan het einde van deze maand gelanceerd. Deze dlc gaat “From Dusk Till Casa Bonita” heten. Je kunt hem downloaden vanaf 20 maart en kost 11,99 euro. Met deze dlc  ontvang je niet alleen een nieuwe verhaallijn, ook krijg je een nieuwe superheldin! 

 Wat ga je doen?

Deze dlc is gebaseerd op de film ‘From Dusk Till Dawn’ van Quentin Tarentino. Voor de mensen die deze film niet kennen: twee criminelen zijn op de vlucht en ze komen, zonder dat ze het weten, terecht in een stripclub vol vampieren.

Dus als je alleen naar de titel, ‘From Dusk Till Casa Bonita’, kijkt, kun je het al wel raden waar deze dlc over gaat. Vampieren en het favoriete restaurant van Cartman. Oftewel: Casa Bonita zit bomvol met vampieren. Het zusje van Mysterion heeft zich aangesloten bij de Vamp Kids en nu moet zij gered worden.

Nieuwe superheldin: Henrietta

Naast een stukje verhaaluitbreiding gaat de dlc ook een nieuwe superheldenklasse bevatten. De klasse heet Netherborn en heeft 4 nieuwe occulte krachten. Daarnaast is er ook bijpassende Goth-kleding beschikbaar.

Wie er in South Park denkt aan Goth’s denkt natuurlijk meteen aan Henrietta. In deze zal zij de nieuwe superheldin zijn. Henrietta is een krachtige support-heks die graag tegen Vamp Kids vecht. Gelukkig natuurlijk, want niemand houdt van douchebag vampires en wannabe boners. Ze drinken niet eens koffie! HALLO!

En onthoudt: Je bent pas echt een echte Goth als je een hekel hebt aan het leven en de zon verafschuwd. Daarnaast moet je roken en koffie drinken! Als je jezelf in het zwart hult omdat het ‘fun’ is, je glitters op je wang smeert en aangesloten zit bij een cult terwijl je dingen vermijdt ‘omdat het slecht is voor je gezondheid’, dan ben je een natuurlijk een douchebag vampire en wannabe boner. Want hè, iedereen die denkt dat zij een echte vampier is, is natuurlijk achterlijk!

Ok. Volgens mij liet ik mij eventjes gaan. Overigens, dit is niet mijn mening. Voor de geïnteresseerde lezers: in seizoen 12 aflevering 14 wordt dit haarfijn uitgelegd.

Hoe dan ook! De gamers kunnen hun nieuwe occulte krachten en buddy Henrietta, meenemen naar de rest van hun superheldenavontuur! Bezoek Casa Bonita en ontdek Black Bart’s Cave. Bekijk klifduikers en proef de magie van Mexico! Natuurlijk moet je ook het kroost van de vampieren verslaan…

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments