Ubisoft stelt South Park The Fractured But Whole weer uit

Slecht nieuws voor iedereen die uitkijkt naar South Park: The Fractured But Whole. Ubisoft heeft tijdens de presentatie van de jaarcijfers laten weten de game wederom uit te stellen.

Het is de tweede keer dat Ubisoft de game uitstelt. Ubisoft geeft aan dat men de torenhoge verwachtingen wil waarmaken naar de fans en daarom de game opnieuw uitstelt. In eerste instantie moest The Fractured But Whole in december 2016 uitkomen. Vlak voor de release schoof Ubisoft de releasedatum op naar 31 maart 2017.

Interessante resultaten van andere Ubisoft games

Ubisoft heeft laten weten dat de game nu gepland staat voor het nieuwe fiscale jaar van het Franse bedrijf. Dit betekent dat de game tussen april 2017 en maart 2018 verwacht kan worden. Daarnaast liet Ubi  weten dat de release van Watch Dogs 2 niet zo dynamisch was als verwacht, maar dat de game nu goed verkoopt. Steep verkocht net iets beter dan verwacht. Rainbow Six Siege zit helemaal lekker in de lift, de game heeft namelijk 150% meer spelers dan bij de launch, iets wat ook geldt voor The Division.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties