Muziek in je racegame, altijd een dingetje maar wel een dingetje dat goed moet zijn.

Need for Speed Payback is in dit opzicht niet anders en biedt spelers een setlist boordevol grit, soul en edge die past bij hun dynamische rij-ervaring. Van artiesten boven aan de hitlijst tot nieuwkomers uit de underground, geluiden bepalen de stemming terwijl je drift, racet en vrij rondrijdt door Fortune Valley in Need for Speed Payback.

  • In de garage bouw en tune je de perfecte wagen op elektronische/ambient tracks van Spoon, Duckwrth, Bonobo, Rae Sremmurd en SOHN.
  • Extra leuk voor de Nederlandstalige gamers is het feit dat de soundtrack van Need for Speed ook een track van rapper Lil’ Kleine bevat. De track “Kleine Jongen” van zijn laatste album “Alleen” zal in de garage te horen zijn.
  • Tijdens races laat je rivalen zien wie er de baas is op nummers van bands als Queens Of The Stone Age en Nothing But Thieves, plus een gloednieuw nummer van Warbly Jets.
  • Laat zien hoeveel flair je hebt tijdens Drift Events met hiphop en grime jams van Run The Jewels feat. Trina, Stormzy, Lethal Bizzle feat. Skepta, A$AP Ferg feat. Meek Mill en Action Bronson, plus een niet-uitgebrachte track van Tom Morello feat. Leikeli47.
  • Tussen de missies wordt de muziek afgestemd op het tijdstip van de dag en de locatie terwijl je vrij op diverse soorten terrein rondrijdt. Met nummers van The Amazons, X Ambassadors, Local Natives en een exclusieve niet-uitgebrachte track van Skepta & Goldie is de soundtrack echt open-genre.
  • Hij is het meest bekend geworden met grote titels zoals de Divergent-serie, Straight Outta Compton, en Tron: Legacy… De componist Joe Trapanese heeft een origineel nummer geschreven dat zowel dreigend als gestroomlijnd klinkt, exclusief voor Need for Speed Payback.

Bekijk de volledige tracklijst op Spotify.

https://open.spotify.com/user/needforspeed/playlist/6Mcqwlt9htqGmXQPp6wAzw

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments