Spelen we allemaal nog een beetje Need for Speed Payback? Of voelen we ons daar een beetje eenzaam? Dat laatste hoeft nu geen issue meer te zijn, want vanaf nu zit er een online freeroam mode in de game.

Een vette bak kopen, het ding nog sneller maken, veel te veel tijd steken in een vette paintjob en vervolgens alleen jijzelf om het resultaat te bewonderen. Sinds deze week hoeft dat niet meer en kun je jouw creatie showen aan je vrienden en tegelijk hun meesterwerken bekijken. Je kunt namelijk dankzij de gratis Alldrive: Hangout mode samen met je vrienden door Fortune Valley cruisen en als je dan een mooie plek tegenkomt voor een groepsfoto, dan maak je gewoon een snapshot van jezelf en je vrienden.

Andere updates

Die snapshot mode zijn ook meteen wat verbeteringen in aangebracht. Zo kun je nu bijvoorbeeld de camera uitzoomen. Liever de ramptoerist uithangen? Ook mogelijk, je kunt nu namelijk ook snapshots maken tijdens takedowns.

Verder zijn er nieuwe items toegevoegd met de naam ‘Catch-up Packs’. Deze items boosten je auto naar level 6, 11 en 17 en kunnen met in-game geld gekocht worden. Dit kost je dan respectievelijk $71.400, $131.000 en $180.000.

Liever met het uiterlijk van je auto aan de slag? Er zijn ook nieuwe Underglows en Tire Smoke variaties te koop.

Spelen jullie de game nog een beetje, of wordt hij genegeerd?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments