Dat viel toch stiekem wel een klein beetje tegen gister. Respawn was niet bezig met Titanfall 3, maar met Apex Legends. Toch mogen we ons nog verheugen op de komst van een nieuwe Titanfall ergens dit jaar.

Yup, we krijgen geen Titanfall 3 dit jaar, maar volgens Vince Zampella komt er wel een andere premium Titanfall game dit jaar.

Wat het dan zou kunnen zijn blijft gokken op dit moment, maar misschien wordt het wel een game die zich volledig focust op de Titans. Een beetje zoals Hawken of MechWarrior Online. Dan zouden we weliswaar geen Titanfall 3 hebben, maar toch een Titanfall. Totdat EA ons meer vertelt blijft het gissen.

EA heeft meer titels op de planning staan

Behalve een nieuwe Titanfall liet EA weten dat ze voor maart 2020 ook een nieuwe Need for Speed en Plants vs. Zombies Garden Warfare 3 uit gaan brengen.

Plants vs. Zombies Garden Warfare is een vermakelijke third person shooter en Tower Defense game waarin planten de mensheid moeten verdedigen tegen een invasie van zombies. Als speler kun je kiezen aan welke kant van deze strijd je wilt staan door te kiezen voor de planten of de zombies.

De laatste Need for Speed die uitgebracht werd was Payback. Ik vond de game best gaaf, alleen het upgraden van je auto door middel van kaarten was wel gaar. Ghost Games mag het dit jaar dus opnieuw proberen, maar met hevige concurrentie van bijvoorbeeld Forza Horizon 4 zullen ze wel flink hun best moeten doen.

Hopelijk zien en horen we meer over deze games rond de E3 van dit jaar.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Noise NL
Noise NL
5 jaren geleden

Ik lees de tweet een beetje anders. Namelijk niet dat er een nieuwe Titanfall game komt maar mee Titanfall content. Dit kan natuurlijk ook een grote update voor TF2 betekenen. Anyway beide maakt mij erg happy. Al zou ik het liefst toch TF3 verwelkomen. Heb beide TF games totaal grijs gespeeld en speel TF2 nog steeds met veel plezier.