Seizoen 2 van Diablo IV aangekondigd

Het is misschien wel de meest gespeelde game dit jaar binnen de community: Diablo IV. En hoewel we net halverwege het eerste seizoen zitten kondigt Blizzard toch alvast zijn opvolger aan!

Het tweede seizoen van Diablo IV werd onthuld tijdens Gamescom via een nieuwe trailer. Het seizoen zal Season of Blood gaan heten en brengt een aantal nieuwe features en verbeteringen met zich mee.

In Season of Blood krijgen we te maken met een nieuw verhaal waarin vampiers centraal staan. Hierbij krijgen spelers zelf ook de krachten van een vampier, terwijl we samen met vampierjager Erys proberen om Sanctuary te bevrijden van een groep vampieren. Naast deze nieuwe story line mogen we ook genieten van een aantal (welkome) verbeteringen.

Zo wordt de inventory van juwelen aangepakt. Deze krijgen een eigen plek zodat je niet meer constant bezig bent met ruimte vrij maken voor je gear. Daarnaast wordt het renown systeem aangepakt. Hierdoor worden Paragon Point, skill points en obol upgrades meegenomen naar het nieuwe seizoen. Dit geldt trouwens ook voor je maximale potion charges. En als klap op de vuurpijl wordt er een systeem geïmplementeerd waarmee je de vaardigheid krijgt om straks gericht op zoek kan gaan naar Unique en Ultra Unique gear. Oh en we mogen ook nog eens aan de slag met 5 nieuwe end game bazen. Dit beloofd wat!

Season of Blood is vanaf 17 oktober beschikbaar in Diablo IV. Ga jij dit seizoen weer spelen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties