Sea of Thieves toont prachtige beelden van The Legend of Monkey Island

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is een samenwerking tussen Rare en Lucasfilm. Het is een crossover van Sea of Thieves en Monkey Island. Het bevat een compleet nieuwe wereld waar drie nieuwe Tall Tales te volgen zijn.

In bovenstaande Guided Tour trailer leren we meer over de DLC die morgen (20 juli 2023) uit moet gaan komen. Het is duidelijk dat Monkey Island-fans geliefde locaties gaan verkennen en bezoeken, te beginnen met Mêlée Island.

De uitbreiding zal uit drie delen bestaan, waarvan op 20 juli de eerste Tall Tale te spelen zal zijn. Het is nog onduidelijk wanneer de andere delen te spelen zijn. De ontwikkelaar geeft aan dat de tweede Tall Tale in augustus zal lanceren en de derde Tall Tale in september. Zodra we een exacte releasedatum weten dan zullen we hierover berichten.

Met de release van de nieuwe uitbreiding, zullen we als redactie ook weer binnenkort een Tavern Talk plannen. Houd onze Discord in de gaten!

Over Sea of Thieves

Mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release Sea of Thieves opnieuw flink onder de loep genomen. En ten slotte, wil je graag horen hoe andere spelers over de nieuwste updates van Sea of Thieves denken? In onze regelmatig terugkerende videoshow de Tavern Talk gaan we hier uitgebreid op in!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties