Sea of Thieves kondigt Monkey Island DLC aan!

Tijdens de Xbox Games Showcase zagen we een nieuwe DLC voor Sea of Thieves aangekondigd worden. Wat gaat de GOAT’s der GOAT’s aan hun game toevoegen?

De handjes van de XBNL-community gingen de lucht in bij het zien van bovenstaande trailer. De geruchten blijken waar, Sea of Thieves werkt aan een Monkey Island DLC, genaamde The Legend of Monkey Island! Hell yeah!!

The Legend of Monkey Island zal maandelijks worden uitgebracht, te beginnen op 20 juli 2023. Het vertelt een gloednieuw verhaal met personages (en stemacteurs) uit de Monkey Island-serie. Je avonturen brengen je in contact met Guybrush Threepwood, zijn geliefde Elaine, de gevreesde geestkapitein LeChuck, Murray de demonische pratende schedel en meer iconische personages. Je krijgt de kans om zowel M̻l̩e Island als Monkey Island vrij te verkennen, puzzels op te lossen in een point-and-click-stijl die is aangepast voor de eerstepersoonsweergave van Sea of Thieves Рen dit alles vindt plaats in de Sea of the Damned, dus je zult geen onderbrekingen van andere spelers hebben. Ideaal om het lekker in de Minkey Island lore ondergedompeld te kunnen raken.

Gebouwd in samenwerking met Lucasfilm Games, zullen de drie Tall Tales die The Legend of Monkey Island vormen (die allemaal gratis beschikbaar zullen zijn) meeslepende Sea of Thieves-avonturen bieden en een authentiek verhaal presenteren met ̩̩n hypothetische vraag in het middelpunt Рwat als Guybrush en zijn medeavonturiers op de Sea of Thieves terechtkwamen?

Over Sea of Thieves

Mocht je nieuw in de game zijn en wat tips willen? In dit artikel hebben we er een heel aantal beschreven. Twijfel je of Sea of Thieves wel iets voor je is? In deze, volledig objectieve en fanboy-vrije review, hebben we 1000 dagen na de release Sea of Thieves opnieuw flink onder de loep genomen. En ten slotte, wil je graag horen hoe andere spelers over de nieuwste updates van Sea of Thieves denken? In onze regelmatig terugkerende videoshow de Tavern Talk gaan we hier uitgebreid op in!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties