Wereldschokkend nieuws vandaag over de Xbox One (timed) exclusive Rise of the Tomb Raider. Zo schokkend dat je het niet zal geloven. Weet je zeker dat je het wilt weten?

Weet je het heel erg zeker?

homer1 Pas op, spoilers!

Homer2

Je gaat echt verrast worden hoor, zit je al op een stoel?

Homer3

 
seasonpass

Zit je goed vast? Komt het wereld nieuws, wat zeg ik, kosmisch nieuws!
Rise of the Romb Raider krijgt een Season Pass!!! Dat hadden we niet verwacht zeg, wat een gamechanger is dit. Met deze unieke Season Pass kan je waarschijnlijk alle toekomstige DLC krijgen! Worden jullie hier ook zo opgewonden van? DLC, de beste uitvinding sinds het plaatsen van bakstenen in dozen en verkopen op marktplaats. Maar normale DLC is nog niet genoeg. Neen, wij simpele schaapen moeten nog meer verleid worden tot het kopen van dingen die eigenlijk al lang klaar zijn en in de game zouden moeten zitten. Season Pass, dat is het antwoord. Je geeft je geld nog eerder uit aan zooi die al lang en breed klaar is. Je geeft nu geld uit en je krijgt er pas over een aantal maanden iets voor terug! Briljant.

Ok genoeg lopen zeiken over DLC, wat krijgen we met die Season Pass? Geen idee, er is niets van bekend gemaakt. Eén of andere online winkel, Ebay ofzo, heeft “per ongeluk” een afbeelding van de Season Pass online gezet. De marketing afdeling van Rise of the Tomb Raider zit niet stil geloof ik. Gooi een afbeelding de wereld in over een Season Pass en kijk de pers eens massaal erop duiken. Zonder dat we weten wat je er eigenlijk allemaal voor krijgt. Wel weten we de prijs, zodat we even kunnen sparen. € 29,- is het bedrag waar je wat dingen voor krijgt. Hoe, wat, wanneer en waarom weet niemand. Tot zo ver. Dit was het nieuws, goed weekend en tot volgende week.

tomb-raider_season_pass

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments