Er zijn onlangs wat vergelijkingsshots gemaakt van Rise of the Tomb Raider voor de Xbox One en Xbox 360. Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat deze titel nog een 360 versie zou krijgen, maar de 360 doet het zo slecht nog niet!

Er is altijd een discussie met meerdere standpunten betreffende het oude tegenover het nieuwe op het gebied van consoles. Met het standpunt over het laten vallen van de oude generatie ben ik het gedeeltelijk eens. Technologie gaat vooruit en eist meer kracht en die kunnen de huidige consoles nou eenmaal leveren. Gooi die Xbox 360 nou eens aan de kant qua ontwikkeling en concentreer je op meer kracht! Er valt natuurlijk ook wat te zeggen voor de miljoenen mensen die wel een Xbox 360 hebben, maar nog geen Xbox One en die dus ook nog waarde uit hun console halen. Voor de ontwikkelaar betekent dat ook nog steeds meer cash. Maar hoe lang moeten we wachten totdat een generatie eindelijk zijn rust verdient? Totdat er nog maar weinig verkopen zijn?

Als je de screenshots hieronder bekijkt, zie je dat die oude Xbox 360 het nog goed doet! Bovenste plaatje is Xbox One en onderste is Xbox 360.

tombraider

tombraider2

tombraider3

 

Niet slecht hè? Voor een systeem met 512 mb RAM (!!) en videokaartje uit 2005. Ongelofelijk!

Geen multiplayer

Het is Tomb Raider, tuurlijk is er geen multiplayer. Nja, het vorige deel had het wel, maar het leek alsof het daar niet hoorde. Dan heb je zo’n mooi singleplayer verhaal en dan standaard multiplayer er naast. Doe het dan gewoon niet. Dat dacht Crystal Dynamics dus ook en daarom heeft Rise of the Tomb Raider geen multiplayer meer. Het spel komt 13 november uit op de Xbox 360 en Xbox One. Het wordt weer gewoon weer een najaar van jewelste met deze game en nog veel meer andere leuke games!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments