Het regent nieuwtjes rondom Resident Evil. Lieten we eerder al weten dat Resident Evil 4 ook een remake lijkt te gaan krijgen, nu laten we jullie ook weten waarom. De remake van Resident Evil 3 gaat namelijk als een trein. Er zijn al 2 miljoen exemplaren van verscheept wereldwijd.

Ik ben zelf enorm enthousiast over Resident Evil 3, maar niet iedereen deelt die mening. De game zou te veel verschillen van het origineel. Ondanks deze kritieken verkoopt de game wel als een razende. De remake kwam anderhalve week geleden uit en is inmiddels wereldwijd al ruim 2 miljoen keer verscheept. Als je nagaat dat het origineel op de eerste PlayStation in totaal 3,5 miljoen keer verkocht is zijn dat erg goede cijfers.

Ook de remake van het tweede deel gaat nog altijd ontzettend lekker en is ruim een jaar na release al 6,5 miljoen keer verkocht. De totaalcijfers van de serie stonden eind 2019 op 95 miljoen verkopen. Dat zijn indrukwekkende cijfers en er zijn niet heel veel series die dezelfde aantallen halen.

Hebben jullie de remakes al gespeeld?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties