Releasedatum van Black Myth: Wukong bekend gemaakt

Tijdens The Game Awards 2023 is de releasedatum van Black Myth: Wukong uit de doeken gedaan. Wat mogen spelers van deze game verwachten en wanneer komt de game uit?

Spelers van Black Myth: Wukong kunnen een actievolle game verwachten die gebaseerd is op de klassieke Chinese roman “Journey to the West”. Het spel wordt ontwikkeld door het Chinese indie-studio Game Science. De game belooft meer dan 15 uur speeltijd te bieden met meer dan 100 vijandtypes, inclusief bazen.

Spelers zullen de rol aannemen van de Monkey King, Sun Wukong, en zullen een reeks uitdagende demonen (yaoguai) tegenkomen, variërend van weerwolfachtige wezens tot vuurspuwende hoofden en draken die bliksem beheersen. Sun Wukong zal zijn kenmerkende staf en magische vaardigheden hanteren, waaronder het verdubbelen van zichzelf, wapens uit zijn oor halen, superaapkracht, een vuurstaf en het bevriezen van vijanden. Hij heeft ook de kracht van de 72 Transformaties, waarmee hij in vogels kan veranderen om lange afstanden te vliegen en in standbeelden om vijanden te bespioneren.

Black Myth: Wukong komt op 20 augustus 2024 uit en zal op de Xbox Series X|S te spelen zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties