Releasedatum eerste dlc Destiny 2 bekend

Dat Destiny 2 ooit door mij gespeeld zou worden, had ik zelf nooit verwacht. Het vervolg op Bungie’s ietwat teleurstellende game, was ijzersterk en beroofde me van vele uren vrijheid. Wellicht gebeurd dat binnenkort weer, want de releasedatum van de eerste dlc is bekend!

In deze dlc genaamd ‘Curse of Osiris’ gaan guardians verder met nieuwe missies, die zich voornamelijk op Mercurius af zullen spelen. Mercurius krijgt een grote uitbreiding waardoor spelers meer te zien zullen krijgen van de planeet dan nu.

Volgens de Xbox website zullen spelers door tijd en ruimte reizen om de geheimen van Osiris te ontdekken. Daarnaast is het aan jou om een donkere toekomst te voorkomen en de banden met Ikora Rey te vernieuwen. Daarnaast krijgen Guardians toegang tot het Infinite Forest.

Spelers mogen tevens aan de slag met nieuwe wapens, armor co-op modi en multiplayer maps. De prijs is nog onbekend, al zit de Season Pass van de game op dit moment op €34,99. Sinterklaas kun je dit jaar trouwens vergeten, want deze nieuwe dlc verschijnt 5 december!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments