Slecht nieuws voor iedereen die wel enorm uitkijkt naar de remake van Resident Evil 4, maar nog niet in het bezit is van een Xbox Series X|S. De game komt namelijk niet naar de oude Xbox One.

Capcom is al een tijdje bezig met het remaken van oude Resident Evil titels en met groot succes. Veel gamers zaten te wachten op de aankondiging van de remake voor deel 4 en ondertussen weten we ook dat die game in ontwikkeling is en volgend jaar maart moet verschijnen.

De game wordt wederom van de grond af opgebouwd en in eerste instantie leek de game alleen op de current gen consoles uit te komen. Inmiddels heeft Capcom laten weten dat de game ook nog op de PS4 uitgebracht zal worden, maar de Xbox One wordt overgeslagen, tenminste, de console wordt nergens genoemd.

Hoewel er nergens een reden gegeven wordt voor het overslaan van Microsoft’s oude beestje heeft het hoogstwaarschijnlijk te maken met een gebrek aan power van de oude console. Daarnaast kan het overigens ook nog zo zijn dat de Xbox One als console domweg niet fantastisch is verkocht en dat het dus gewoon niet rendabel genoeg is voor de ontwikkelaar om de game koste wat kost werkend te krijgen op de One.

Hoe dan ook, als je de game wilt gaan spelen volgend jaar dan zul je dus een andere console dan de Xbox One in huis moeten halen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments