Skull & Bones is weer uitgesteld en dat roept toch wel wat vragen op binnen de XBNL-community. Gaat de game ooit nog uitgebracht worden?

Aan Skull & Bones wordt al een decennium gewerkt. Ubisoft’s piratengame zou een eerbetoon moeten worden aan Assassin’s Creed IV: Black Flag, maar sinds de aankondiging in 2013 heeft de studio de wind niet bepaald in de zeilen. De tel zijn we inmiddels kwijt, maar we vermoeden dat de game inmiddels een keer of 8 uitgesteld is.

Of de game nu echt uitgesteld is valt trouwens over te discussiëren, een nieuwe releasedatum hebben we namelijk nooit gekregen. Skull & Bones zou eerder dit jaar uitkomen, maar dat is toen op het laatste moment geannuleerd. Wanneer moet de game dan uit gaan komen? In een recent overleg met de aandeelhouders wordt nu de verwachting geschetst dat de game ergens in de eerst helft van 2024 uit moet komen. Een exacte releasedatum is niet gegeven. Het bericht van Ubisoft roept op de XBNL-Discord de vraag op of de game nog wel gaat komen. Wat denken jullie?

Gaat Skull & Bones nog uitgebracht worden?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties