Over een paar weken komt Diablo 4 uit. Hoogste tijd om een strijdplan op te stellen. Met welke class ga jij de game starten?

Diablo 4 is een aankomend actie-RPG-spel van Blizzard Entertainment. Het spel speelt zich af in een open wereld met vijf regio’s om te verkennen. Er zijn vijf classes om uit te kiezen: Druid, Barbarian, Sorcerer, Rogue en Necromancer. Diablo 4 heeft een uitgebreid systeem voor het aanpassen van personages en honderden unieke cosmetics. Het spel is met meerdere spelers online te spelen, kent een uitgebreid verhaal en staat garant voor een endgame waar je als speler meer dan honderd uur in kwijt kunt. Er is veel te beleven in Diablo 4 en je wilt dan ook ongetwijfeld met een class starten die bij jou speelstijl past.

Je kunt hier meer over Diablo 4 lezen en de classes waarmee je kunt spelen. We zijn echter ook benieuwd met welke classes onze community gaat starten. Laat het ons weten in de poll en dan bespreken we de uitkomsten hiervan tijdens de wekelijkse XBNL-podcast. Voel je vrij om in de comments aan te geven waarom je met een bepaald class wilt starten!

Met welke class start jij Diablo 4?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Martinspire
Martinspire
10 dagen geleden

Niet van plan te spelen. Ik heb echt helemaal niks met de franchise of type spel