Pak dieven op in The Crew

Wat krijg je als je James Bond en Need for Speed met elkaar koppelt? Juist, een game waar politieauto’s ontzettend veel gadgets ingebouwd hebben. Als je nu denkt, dat is altijd al mijn droom geweest, dan is The Crew: Calling all Units waarschijnlijk iets voor jou.

In Calling All Units heeft de politie de hoofdrol en dit trekt je daarom uit je rol als undercover agent. In deze expansie zal je rijden in de dikste supercars met zwaailichten, flitsgranaten, EMP wapens en onbeperkte nitro. De EMP wapens zorgen ervoor dat criminelen de controle verliezen over hun auto.

Ook motors zullen weer beschikbaar zijn in de game
Ook motors zullen weer beschikbaar zijn in de game

Ook zal de level cap verhoogt worden naar level 60. Calling All Unites brengt ook twaalf nieuwe campaign missies. Deze missies zetten jou in een politie-unit die straatracers en handelaars op de zwarte markt moeten aanpakken. Al deze politie-missies kunnen alleen gespeeld worden, maar ook in co-op.

Het leuke aan deze expansie is dat alle spelers van The Crew, ook al heb je de expansie niet gekocht, mee kunnen doen aan de streetraces tegen de politie in de normale map. Ook krijgen alle spelers de verhoogde level cap.

Het eeuwige kat en muis spel tussen burgers en politie
Het eeuwige kat en muis spel tussen burgers en politie

The Crew: Calling All Units klinkt veelbelovend maar Wild Run klonk dat ook. Ik ben daarom wat sceptisch over deze nieuwe expansie. Toch ben ik benieuwd of Ubisoft met deze nieuwe expansie ons  Wild Run even helemaal laat vergeten. Calling All Units is beschikbaar vanaf 29 november en naast de expansie komt ook een ultimate edition uit van de game waar alle DLC en expansies in zitten.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties