Na de release van No Man’s Sky op de Xbox One zijn er veel nieuwe spelers bijgekomen, ook mede dankzij de grote Next update. Nu komt deze game naar de Xbox Game Pass en kunnen nog veel meer spelers aan hun ruimte avonturen beginnen!

Medio 2018 konden Xbox spelers aan de gang met No Man’s Sky. In deze game ben je een astronaut die planeten verkent en materialen verzamelt om verder te komen in de game. Met name het verkennen van nieuwe planeten blijft een kick geven, mede omdat geen enkele planeet hetzelfde is doordat het een procedurally-generated universe is. Dat wil zeggen dat de computer willekeurige planeten blijft genereren. Dankzij de Next update in 2018 (en release op de Xbox One) kwam er multiplayer bij waardoor je met meerdere spelers de planeten kon verkennen en dat is natuurlijk veel leuker dan in je eentje rondzweven. De updates bleven maar komen want in 2019 kwam de Beyond update waar het multiplayer gedeelte van de game flink werd uitgebreid. Er kwam een multiplayer hub bij en missies die je samen kan voltooien.

Mocht je dus nog willen checken wat No Man’s Sky precies is en samen met vrienden de ruimte in gaan, dan moet je zeker in juni No Man’s Sky downloaden als ie eenmaal in de Game Pass beschikbaar is. Heb je geen Game Pass, dan kan je altijd even een trial proberen of voor een paar euro een paar maanden lang proberen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments