Het nieuwste deel uit de Tales of-serie is ook uitgesteld. Tales of Arise zou nog dit jar uitkomen, maar gaat 2020 niet meer halen.

Veel gamers, waaronder ikzelf, keken erg uit naar deze game, maar de producer van deze game Yusuke Tomizawa moet ons helaas teleurstellen. Tales of Arise is uitgesteld en komt niet meer uit in 2020. De reden zal niet als een verrassing komen, een vervelend virusje dat wij kennen als Corona.

Het doel voor Tales of Arise is het leveren van zowel een bekende als innovatie game-ervaring voor fans van de serie terwijl we ondertussen ook de technologische grenzen opzoeken om zowel fans van de serie als nieuwkomers op grafisch vlak weg te blazen. De ontwikkeling van de game in 2020 ging gestaag door terwijl we allerlei obstakels overwonnen.

Hoewel COVID-19 bepaalde aspecten van de ontwikkeling heeft beïnvloed, hebben we ons best gedaan om ons aan de situatie aan te passen en we hebben dan ook de mogelijkheid gecreëerd om op afstand aan de game te werken.

Desondanks hebben we, om de geweldige ervaring die we voor ogen hebben te kunnen leveren, meer tijd nodig om die visie te kunnen realiseren en daarom hebben we besloten de release van de game uit te stellen.

We zullen een nieuw release window geven zodra we meer details hebben om te delen.

Helemaal als een verrassing komt het nieuws natuurlijk niet. Het is niet de enige game waarvan de release uitgesteld is door het Corona-virus en sinds de game vorig jaar op de E3 aangekondigd werd hadden we er nog maar bar weinig meer van gehoord.

Als troost hebben we in elk geval nog een nieuw screenshot om ons aan te vergapen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments