DLC van Tales of Arise nu beschikbaar

Beyond the Dawn

Bandai Namco Europe heeft vandaag Tales of Arise – Beyond the Dawn uitgebracht. In de launch trailer kunnen spelers een mooie eerste indruk krijgen. Wat mogen spelers van de nieuwe DLC verwachten?

Het verhaal van Tales of Arise: Beyond the Dawn speelt zich een jaar na de gebeurtenissen van Tales of Arise (XBNL-Review) af, waarin Alphen en zijn metgezellen in een gefuseerde wereld moeten leven, gevangen tussen het zijn van de Liberating Heroes of Dahna en het zijn van de Destroyers of Rights door Renans.

Tales of Arise is een heerlijke combinatie van een Japanse en Westerse RPG. De actie is snel, vloeiend en spectaculair. Het spelen met het Blazing Sword en alle voor- en nadelen voegen een extra dimensie aan de combat toe. Daarnaast ziet de game er ook prachtig uit. Omgevingen ogen lekker diverse en de game zit vol met heldere kleuren.

Als er dan toch een puntje van kritiek genoemd moet worden dan is het dat de game met zijn overdaad aan skits af en toe flink op de rem trapt, maar voor de liefhebber van dit soort games zou dit eigenlijk helemaal geen punt moeten zijn.

We hebben een behoorlijke tijd op een nieuwe Tales of-game moeten wachten, maar Tales of Arise is het wat mij betreft zeker de moeite waard geweest.

XBNL-Review van Tales of Arise (september 202)

Met een sterke verdeeldheid tussen de twee bevolkingsgroepen die nu dezelfde wereld moeten delen, ontmoeten de Six de raadselachtige Nazamil, een krachtig jong meisje dat de dochter is van een Renan heer en een Dahnan slaaf. Ze moeten haar beschermen en zullen een band met haar opbouwen tijdens hun reis om vrede in de wereld te brengen.

De uitbreiding op Tales of Arise is op de Xbox Series X|S en Xbox One te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties