Xbox Game Pass-abonnees, maak je klaar voor een golf van nieuwe games! In de tweede helft van februari worden enkele nieuwe titels toegevoegd aan het abonnement. In dit artikel lees je een overzicht van de games die je kunt verwachten.

De backlog blijft maar groeien en er komt voorlopig nog geen einde aan. Ook in de laatste twee weken van februari mogen spelers weer de nodige nieuws games verwachten.

Tales of Arise (Nu beschikbaar; Cloud, Console en PC)

 • Betreed een wereld waar twee conflicterende rijken samenkomen. Twee mensen van totaal verschillende achtergronden bundelen hun krachten om hun lotsbestemming uit te dagen en een nieuwe toekomst te creëren. Met een real-time vechtsysteem biedt Tales of Arise energieke en meeslepende gevechten met talloze combinaties van vaardigheden en krachten.

Bluey: The Videogame (Beschikbaar vanaf 22 februari; Cloud, Console en PC)

 • Duik in het plezier met Bluey en haar familie in deze gloednieuwe game. Verken iconische locaties zoals het Heeler House, speeltuinen, de Creek en zelfs een bonus strandlocatie. Speel je favoriete spellen uit de tv-show, waaronder Keepy Uppy en Chattermax Chase!

Maneater (Beschikbaar vanaf 27 februari; Cloud, Console en PC)

 • Keer terug naar de Game Pass-bibliotheek en duik in de wateren van de Gulf Coast. Overleef in de open oceaan, moerassen en rivieren, waar gevaar op elke diepte loert. Je enige wapens zijn je intelligentie, je kaken en je vermogen om te evolueren terwijl je eet.

Madden NFL 24 (Beschikbaar vanaf 27 februari via EA Play; Cloud)

 • Ultimate-leden kunnen hun seizoen beginnen met Xbox Cloud Gaming op 27 februari 2024, dankzij EA Play. Vergeet niet dat je tot 8 maart ook een Ultimate Team Supercharge Pack ontvangt bij je lidmaatschap.

Indivisible (Beschikbaar vanaf 28 februari; Cloud, Console en PC)

 • Duik in een fantastische wereld met tientallen speelbare personages, een rijke verhaalervaring en gameplay die gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen is. Help Ajna om meer over zichzelf te leren en haar wereld te redden.

Space Engineers (Beschikbaar vanaf 29 februari; Cloud, Console en PC)

 • Verken een enorme fantasiewereld en werk samen met andere spelers om je eigen ruimtebasis te bouwen en te overleven.

Warhammer 40,000: Boltgun (Beschikbaar vanaf 5 maart; Cloud, Console en PC)

 • Laad je Boltgun en ontketen het indrukwekkende arsenaal van de Space Marines om je een weg te banen door een explosie van sprites, pixels en bloed in een perfecte mix van Warhammer 40.000, hectische gameplay en de stijlvolle visuals van jaren 90 retro-shooters

Xbox Game Pass perks!

Ook zijn er weer de nodige Game Pass Perks die toegevoegd worden.

 • Calm Premium: Profiteer nu van een 3-maanden gratis proefperiode voor Calm, de nummer 1-app voor slaap, meditatie en ontspanning. Deze aanbieding bevat exclusieve Xbox-thema Soundscapes van Halo en Sea of Thieves. Voorwaarden zijn van toepassing.
 • Apex Legends: Breakout Supercharge Pack: Personaliseer specifieke wapens en Legends met speciale uitrusting uit het Apex Legends Breakout Supercharge Pack, beschikbaar via EA Play!
 • Assassin’s Creed Valhalla: Drakkar Edition Pack: Beleef je eigen Viking-saga met het Drakkar Content Pack.
 • Puzzle Quest 3: Green Knight’s Gear Bundle: Verkrijg een volledige set exclusieve groene skins voor de originele vijf helden, samen met een uitrusting en extra hulpbronnen om je zoektocht te vergemakkelijken.
 • PUBG: Battlegrounds – Exclusive Survivor Pack: Breid je itemcollectie uit met Hunter’s Chests, Keys en Contraband Coupons.

Games die Xbox Game Pass gaan verlaten

De volgende games verlaten binnenkort de Game Pass-bibliotheek.

 1. Madden NFL 22 (Console en PC) via EA Play
 2. Soul Hackers 2 (Cloud, Console en PC)

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties