Volgende week kunnen spelers met het nieuwe event aan de slag. Wat mogen we van Abattoir of Zir verwachten?

In de laatste Campfire Chat zat Adam Fletcher, associate director of community, samen met game director Joe Shely en associate game director Joseph Piepiora voor een blik op het nieuwe Abattoir of Zir, evenals updates over het eerste limited-time event Midwinter Blight en toekomstige quality-of-life updates. In onderstaande campfire kun je het terugkijken.

De ontwikkelaars hebben behoorlijk de tijd genomen. Geen tijd om het allemaal te kijken, maar wel benieuwd wat er te komen staat? Hierbij een samenvatting met de belangrijkste punten:

  • De Abattoir of Zir is een dungeon waar je vanaf 5 december mee aan de slag kunt. Deze endgame dungeon duurt per laag maximaal 10 minuten en je moet die tijd gebruiken om alle vijanden af te slachten en de trouwe Bloodseekers van Lord Zir te verslaan. Als je daarin slaagt, kun je verder afdalen in het Abattoir, maar elke nieuwe laag biedt een grotere uitdaging. De Tears of Blood Glyph is essentieel om de verschillende spilzaten in het Abattoir te verslaan.
  • Er ligt een nieuwe verschrikking op de loer in Fractured Peaks in Midwinter Blight, een limited-time event dat begint op 12 december. Word de held van Midwinter door nieuwe monsters te verslaan, quests te voltooien en voortgang te verdienen. Je kunt ook het Midwinterplein versieren met je bloederige trofeeën om hoop te brengen aan de mensen van Fractured Peaks. Maar wees voorzichtig, een gevaarlijk wezen dat bekend staat als de Red Cloaked Horror besluipt het land met zijn Blightfiend onderdanen.

Tot slot laten de ontwikkelaars weten dat er Itemization-updates aan Diablo IV toegevoegd worden in toekomstige updates. Deze updates komen voort uit feedback van de community en staan gepland voor het vierde seizoen van volgend jaar. Wat we hier precies van mogen verwachten is nog onbekend, maar het klinkt me nu al als muziek in de oren!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties