The Gauntlet komt eindelijk naar Diablo IV

Heb je het derde seizoen van Diablo genaamd ‘Season of the Construct’ al uit? Dan mag je binnenkort aan de slag met The Gauntlet!

Tijdens een nieuwe Campfire Chat lieten de ontwikkelaars namelijk weten dat The Gauntlet naar Diablo IV komt. Hier hoort ook een behoorlijke lijst aan quality of life improvements en aanpassingen van classes bij. Mocht je je nou afvragen wat The Gauntlet precies is, dan leggen we het even uit. The Gauntlet is een vaste dungeon waarin spelers van dezelfde klasse strijden om de hoogste rang. Dit kun je als speler alleen doen door naar de haven van Gea Khul te reizen en te zorgen dat je op World Tier IV speelt! De scores worden elke dinsdag gereset om 19:45.

Maar dat is nog niet alles. Want door te scoren in The Gauntlet krijgen spelers zogeheten seals. Hiermee verkrijg je als speler een stand op de officiële leaderboard. Je kan hierbij in totaal vier rangen verdienen. Oh en de top 10 halen levert je personage een plekje in The Hall of the Ancients op!

Ook de achterblijvende classes krijgen een update. Zo mogen met name de Necromancer en Rogue rekenen op een flinke buff waardoor ze meer damage gaan doen. Daarnaast beloofde men per class aan het begin van elk seizoen een nieuwe Legendary en Unique item uit te brengen.

Ben je benieuwd geworden naar The Gauntlet? Dan hebben we goed nieuws, want deze is vanaf vrijdag 8 maart gratis en voor niks beschikbaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties