Ontwikkelaars Diablo IV leggen in nieuwe video endgame uit

In een nieuwe video zoomen de ontwikkelaars van Diablo IV in op de endgame. Wat mogen spelers verwachten?

Op onze Discord wordt er reikhalzend naar de release van Diablo IV uitgekeken. De Open Beta van Diablo IV heeft de stemming er goed in gebracht! In aanloop naar release wordt er in meerdere groepen nog een keertje Diablo III gespeeld. Kortom, men heeft er zin in en het aftellen is dan ook begonnen. In de tussentijd krijgen de fans regelmatig nieuwe informatie voorgeschoteld. Dit keer over de endgame van Diablo IV.

Na de campagne

Nadat je de campagne hebt voltooid, kunnen spelers zich uitdagen met hogere World Tier-moeilijkheidsgraden door zogenaamde Capstone Dungeons te voltooien. Hoe hoger de World Tier, hoe meer buit en voordelen je characters krijgt. Uiteraard draait alles om het bouwen van de beste build. Het Paragon Systeem bevat nog meer mogelijkheden om je perfecte build te verfijnen buiten de initiële Skill Tree om het uniek van jou te maken.

Wil je legendarische items. Dan zijn er opties om de Codex of Power aan te vullen door Aspects te vinden die in dungeons verborgen liggen. Hiermee kun je voorwerpen die je in de wereld vindt veranderen in krachtigere legendarische items.

Dungeons

Er zijn meer dan 120 dungeons in Sanctuary en elk daarvan kan een Nightmare Dungeon worden. Gebruik Nightmare Sigils om de Nightmare-versie van dungeons te activeren en moeilijkere doelen en uitdagingen toe te voegen. Nog sterkere monsters zwerven door Sanctuary voor degenen die de campagne hebben voltooid. Versla deze monsters in Helltide-gebieden om shards te verzamelen waarmee je grote beloningen kunt kopen.

Er zijn ook scala aan andere mogelijkheden. Als spelers kun je bijvoorbeeld de Tree of Whispers bezoeken om Whispers of the Dead te verzamelen. Bij elke voltooide bounty kunnen spelers terugkeren naar de boom om een grote beloningscache te ontvangen.

Blizzard laat weten dat Diablo IV als live service-game nog lang na lancering ondersteund zal worden. Diablo IV komt op 1 juni 2023 in early access uit en kent een wereldwijde release op 6 juni 2023.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties