De Lockhart en Anaconda worden onthuld op de E3 2019. Dat weet de Franse website jeuxvideo.com te melden. De vermoedelijke specs van beide consoles worden ook nog eens bevestigd.

De officiële aankondiging van de Lockhart en Anaconda blijft vooralsnog uit. Wat is nog fijner dan een aankondiging? De onthulling van beide consoles. Volgens de Franse website jeuxvideo.com gaat het doek eraf op de Electronic Entertainment Expo in juni.

Het lijkt er sterk op dat we de beide smaken van de nieuwe Xbox eind 2020 op de markt gaan zien. Een onthulling op de E3 in juni lijkt mij zo gek nog niet. Het komt overeen met de onthulling van de Xbox One X op de Expo van 2016 welke eind 2017 op de markt kwam.

De specificaties

De website bevestigd bovendien dat de specs van Lockhart en Anaconda uit eerdere geruchten de werkelijkheid erg dicht benaderen. De Lockhart is de basisconsole en krachtiger dan de Xbox One X. De Anaconda is een beest van een console en moet mooiere beelden met een hogere framerate leveren dan de Lockhart.

Xbox Lockhart specs
CPU: Custom 8 Cores – 16 zen threads 2
GPU: Custom NAVI 4+ Teraflops
RAM: 12GB of GDDR6 memory
Storage: 1TB NVMe 1 + GB / s SSD hard drive

Xbox Anaconda specs
CPU: Custom 8 Cores – 16 zen threads 2
GPU: Custom NAVI 12+ Teraflops
RAM: 16GB of GDDR6 memory
Storage: 1TB NVMe 1 + GB / s SSD hard drive

Het doet denken dat er straks een stevig prijskaartje aan de Anaconda hangt. Ongetwijfeld kan Microsoft de prijs van de onderdelen drukken door ze in grote getalen af te nemen en wordt er dus wel geanticipeerd op een prijsdaling. Welke gedachten heb jij bij deze specificaties? En denk je dat Microsoft een moddervette show gaat neerzetten in juni of houden ze hun kaarten nog tegen de borst?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments