Deze week staat hét jaarlijkse Xbox fanfest op de agenda. Zin in? De 5e editie van XO, dit jaar in Londen. De geruchtenmolen was afgelopen dagen aardig op stoom. En helaas is er één gerucht dat we al uit de wereld kunnen halen.

We hebben al een behoorlijke lijst aan nieuwtjes waarvan bekend is dat er tijdens XO19 aandacht voor gaat zijn. De indruk bestond al dat games, games en games centraal zouden staan. Maar liefst 24 games zullen speelbaar zijn en ook mogen we een paar nieuwe aankondigingen verwachten.

Releasedatum Scarlett gelekt

Toch waren er ook veel geruchten over de nieuwe Xbox; Project Scarlett. Afgelopen week zou de mogelijke releasedatum, 6 november 2020, gelekt zijn. De geruchten waren dan ook dat er aanstaande donderdag 14 november meer informatie tijdens de Inside Xbox-show zou komen. Dat lijkt helaas niet te gaan gebeuren. In een tweet laat Aaron Greenberg, de pr- en communicatie eindbaas bij Xbox, het volgende weten:

Voor diegene die hoopte op meer nieuws over de Scarlett dus een dikke helaas. XO19 zal in het teken staan van games. Het jaar 2020 zal in het teken staan van de nieuwe Xbox. Nog even geduld dus. Mogelijk zullen een aantal toffe exclusieve games uit de Xbox Game Studios de eventuele pijn verzachten. Laten we het hopen!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws dat komende dagen in Londen besproken wordt? Blijf dan vooral onze website in de gaten houden!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments