Omni-Man komt naar Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 is ondertussen alweer een paar weken oud en dus is het langzaamaan tijd om eens te gaan kijken naar nieuwe personages voor de game. De eerste is aangekondigd en het is Omni-Man!

Mortal Kombat heeft van zichzelf al een behoorlijk kleurrijke cast aan personages, maar ze zijn bij Netherrealm Studios ook niet vies van wat gastoptredens. Zo waren onder andere John Rambo, Freddy Krueger and The Terminator al van de partij in Mortal Kombat 11. In het nieuwste deel lijkt deze trend doorgezet te gaan worden, want het eerste gastoptreden is ondertussen bevestigd. Vanuit de TV-serie Invincible is namelijk Omni-Man aangekondigd.

Omni-Man is geboren op de planeet Viltrum en is zo’n 20 jaar geleden op aarde terecht gekomen. Hij heeft superkrachten en wordt als sterkste superheld ter wereld gezien. In Mortal Kombat 1 gaat hij laten zien wat je met al die kracht kunt. De trailer is in elk geval heerlijk bruut en bloederig.

Het personage zal ingesproken worden door J.K. Simmons die dit voor de TV-serie ook al doet. Naast Omni-Man zullen ook Ermac, Homelander, Peacemaker, Quan-Chi en Takeda hun opwachting maken als speelbare personages. Ferra, Khameleon, Mavado, Johnny Cage en Tremor zullen hun debuut als Kameo gaan maken.

Al deze extra personages zullen gratis zijn voor iedereen die in bezit is van de Premium Edition van de game en zullen ergens volgende maand beschikbaar zijn. Uiteraard kun je ze straks ook gewoon kopen mocht je je rooster een beetje uit willen breiden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties