Mortal Kombat 1 heeft sinds de release al een flinke hoeveelheid nieuwe content ontvangen in de vorm van nieuwe vechters en Kameo’s. Met het tweede DLC pack gaat Netherrealm hier vrolijk mee verder.

Er zaten oorspronkelijk 15 kameo vechters in Mortal Kombat 1. Kameo’s zijn niet de personages waar je zelf mee vecht, maar moet je zien als hulpje die je tijdens de gevechten op kunt roepen en waarmee je nieuwe combo’s en strategieën toe kunt passen.

Waar de hoofdvechters vooral bekende personages waren met een wat aangepaste achtergrond zijn de Kameo’s vooral personagesdie rechtstreeks uit de oudere games zijn getrokken dankzij de vervormde tijdlijn uit het verhaal van Mortal Kombat 1. Denk aan Tremor, Khameleon en Janet Cage, een alternatieve, vrouwelijke vorm van Johnny Cage uit een andere tijdlijn. De volgende Kameo die we gaan krijgen is Mavado.

Mavado is de baas van het Red Dragon misdaadsyndicaat en werd voor het het eerst geintroduceerd in Mortal Kombat: Deadly Alliance waarin hij kort samenwerkte met Shang Tsung om de Black Dragon clan te vernietigen. Hij keerde later nog eens terug in Mortal Kombat: Armageddon, maar daarna zagen we hem niet weer.

Vanaf 7 mei mogen we hem echter terug verwelkomen in de wereld van Mortal Kombat. Hij is overigens niet het enige personage dat we mogen verwachten. Ook Homelander uit de tv serie The Boys maakt binnenkort zijn opwachting in de game, maar dan als volwaardige vechter.

Voor wie nog twijfelt of Mortal Kombat 1 de moeite waard, check hier de review van de game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties