Lang leve Rockstar, de DLC van GTA V Online blijft gratis. Zo komt er nu weer een nieuwe update uit, genaamd ‘Executives and Other Criminals’. Waar de vorige DLC nog ging over ‘Lowriders’ gaat het nu volledig de andere kant uit: welkom in de wereld van de ‘rich boys’.

De belangrijkste feature in de update is het opzetten van een eigen criminele organisatie. Je kan zo co-op klussen laten uitvoeren en bodyguards inhuren. Dit alles speelt zich af in Freemode, dus kan je samen met je eigen troep mensen hun groep afknallen. Als bodyguard verdien je regelmatig cash en RP, net als de leider natuurlijk. Je baas beschermen kan trouwens in stijl, want met een nieuw gepantserd voertuig en een nieuwe Limo zijn er ook extravagante uitbreidingen in het vervoer.

Daarnaast zijn er nieuwe appartementen, die je zelf kan inrichten, paalwoningen in Vinewood Hills en het coolste van alles, een eigen jacht, compleet met afweergeschut, motorbootje, helikopter, personeel en alles wat een echt rijke crimineel voor handen heeft. Dit alles is natuurlijk optioneel en kun je kopen voor een lekker bedrag in-game munten.

GTA-Execs-Criminals-Super-Yacht

Ook zal er een nieuwe Adversary mode komen, genaamd ‘Every Bullet Counts’, een soort ‘Last man standing’ maar dan met 2 kogels per persoon. Bovenop dit alles zijn er nog nieuwe wapens, enkele nieuwe voertuigen en nog veel meer.

Je kan alles ontdekken vanaf 15 december, wanneer de update uitgerold wordt op Xbox One, voor de prachtige prijs van 0 euro.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments