[BREAKING] Bekijk hier de officiële GTA VI trailer

Dames en heren, we hebben hem hoor. Niks wachten tot 15:00 Nederlandse tijd. Neem een lekker bakje koffie op deze ochtend en wordt even rustig wakker en geniet van het begin van je dag met de allereerste trailer van GTA VI!

Eerlijk is eerlijk, het liep niet helemaal zoals gepland bij Rockstar. De allereerste trailer van GTA VI stond namelijk op de planning om live te gaan om 15:00 vandaag. Maar gezien de beelden afgelopen nacht uitlekten besloot Rockstar Games niet langer te wachten en de trailer van GTA VI officiëel online te gooien. En daar worden ons een paar zaken in de 1:31 durende trailer haarfijn uitgelegd. Zo gaan we in ieder geval terug naar de zonnige stranden van Vice City, wat gebaseerd is op Miami. De trailer opent met een prachtige zonsondergang. Zoals verwacht bevat de game in ieder geval een vrouwelijk hoofdpersoon genaamd Lucia. En dat is overduidelijk geen lievertje, blijkt uit de beelden. Zo begint de trailer vanuit de gevangenis en zien we Lucia aan het einde van de trailer een winkel overvallen met een mannelijke partner. Het draait hierbij maar om één ding en dat is vertrouwen. Deze mannelijke personage wordt echter nog niet bij naam genoemd, dus dit blijft nog even afwachten. Ook weten we nog niet of we met zowel Lucia als haar compagnon aan de slag mogen.

Wat we wel weten is dat de game weer een hoop zaken uit de wereld op de hak gaat nemen of zal aankaarten. Zo zien we likes binnenstromen tijdens een livestream, bijzondere feestjes bij de zogeheten ThrillBilly Mud Club en opnames vanuit body cams van politieagenten. En uit de trailer blijkt dat men in Vice City een behoorlijk probleem heeft met alligators. Daarnaast zien we ook beelden van een personage op een hovercraft in iets wat lijkt op de Everglades. Dit natuurgebied bevind zich in het echt in het zuidwesten van de staat Florida.

Dan helaas het mindere nieuws. Aan het eind van de trailer staat geen releasedatum, maar wel het jaar 2025. Dit betekent dat we nog meer dan een jaar moeten wachten op het vervolg van deze top game. Wellicht is dit ook beter, want gezien de grafische pracht die de game laat zien komt deze waarschijnlijk het best tot zijn recht op een nieuwe Xbox. Al wordt de game ook genoemd voor de Series X/S. Laten we hopen dat Rockstar ons in ieder geval blijft verwennen met zulke fantastische trailers komende tijd, om het wachten te verzachten. We houden jullie op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties