Er gaan veel geruchten de ronde over de release van GTA6. De één zegt dat de game juist vroeg in 2025 uitkomt, maar de ander suggereert dat het eind 2025 zal zijn. Hoe zit dat?

Take-Two Interactive is het bedrijf achter Rockstar Games, de maker van Grand Theft Auto 6. De game staat hoog op het verlanglijstje van veel gamers (of gewoon helemaal bovenaan), en dat is niet zo gek. Het heeft een lange tijd geduurd vanaf de release van GTA 5 tot nu, maar eindelijk hebben we middels een trailer gezien van wat ons te wachten staat. Rockstar heeft ons afgelopen december getrakteerd op een recordbrekende trailer en bevestigd dat de game ergens in 2025 uitkomt.

Het laatste nieuws van Take-Two wijst erop dat GTA 6 waarschijnlijk niet in het begin van 2025 uitkomt. Analisten denken dat het oorspronkelijk wel gepland stond, maar dat het nu waarschijnlijk later in het jaar wordt. Dat is niet super verrassend gezien vorige GTA delen ook later in het jaar uit kwamen met GTA IV als enige deel die in april uit kwam.

Hoezo denken de analisten dit? Omdat er een wijziging is aangebracht in de verwachte winsten van Take-Two Interactive. Dat ging van 8 miljard naar 7 miljard. Dat is nog steeds heel flink. Zien we opnieuw een release in april zoals we dat met GTA IV zagen? Of moeten we toch met z’n allen een heel dik anderhalf jaar wachten tot we met de game aan de gang mogen die Take-Two Interactive zelf bestempelde als een game waarvan ze perfectie willen benaderen?

De tijd zal het leren. In de volgende trailer krijgen we misschien een duidelijker release periode. ”Fall 2025” ofzo.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties