Dragon Ball Z in de vorm van een actie RPG? Yes please! Het is al eerder gedaan, maar nog nooit echt helemaal 100% goed op consoles. Zal het dan nu eindelijk lukken?

Als het aan Bandai Namco ligt lukt het wel. Zij kondigde gisteren Dragon Ball Project Z aan. Dit zal een actie RPG titel worden waarvan we meer krijgen te horen op 26 januari tijdens de finale van het Dragon Ball FighterZ wereldtoernooi.

We kunnen als gamers nog steeds aan de slag met games als Dragon Ball Xenoverse 2 en Dragon Ball FighterZ (die allebei goed zijn). Maar dat zijn de echte vechtgames. Er zit niet echt een heel goed verhaal in en er zitten bijvoorbeeld hooguit RPG elementen in Dragon Ball Xenoverse 2. Maar een echte actie RPG van Dragon Ball hebben we al lang niet meer gezien. Degene die het dichtste bij kwam was Dragon Ball Sagas op de PS2 of een game als Dragon Ball Z: The Legacy of Goku op de Gameboy Advance.

Gaat het dan eindelijk gebeuren?

Eerlijk gezegd wacht ik al jaren (zo niet, decennia) op een goede actie RPG van Dragon Ball. Ik heb laatst Dragon Ball Super af gekeken en ook al waren de verhalen zo voorspelbaar als altijd met de nodige onlogische balans van krachtmetingen… ik heb wel weer genoten. Het vuurtje begon weer te laaien. Dus een game die niet alleen gevechten brengt, maar ook meer in RPG stijl zoals rondlopen in de wereld of allerlei zij missies doen, is zeer welkom. Ik kijk al uit naar 26 januari en hoop dat ze het niet verkloten door een duf spel aan te kondigen waar je ook met kaarten en allerlei cosmetische items aan de haal gaat.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments