Unknown 9: Awakening aangekondigd

Bandai Namco onthulde een eerste kijk op de gameplay van de verhaalgedreven action-adventure game Unknown 9: Awakening.

Unknown 9: Awakening is een third-person, verhaalgedreven, action-adventure game die het verhaal volgt van Haroona, een Quaestor geboren met het vermogen om zich te verplaatsen in de Fold: een mysterieuze dimensie die de onze overlapt. Op haar zoektocht naar krachtige verborgen kennis leert ze haar unieke verbinding met de Fold te beheersen, waardoor ze de krachten ervan kan kanaliseren naar onze wereld. Maar zulke krachten blijven niet onopgemerkt. Haroona wordt al snel het doelwit van de Ascendants, een splinterfactie van een geheime organisatie die bekend staat als de Leap Year Society, die de Fold wil gebruiken om de loop van de menselijke geschiedenis te veranderen. In bovenstaande aankondigingstrailer kunnen spelers een eerste indruk van de game krijgen.

Hoofdpersonage Haroona

Spelers kruipen in de huid van Haroona, vertolkt door Anya Chalotra, die aan een wereldreis begint om de fouten uit haar verleden recht te zetten. Terwijl deze zoektocht zich ontvouwt, kiezen spelers of ze tegenstanders vanuit de schaduw in een hinderlaag lokken of vechten door in hun vijanden te stappen om ze te besturen, kogels te ontwijken, aanvallen af te schermen, energie te gooien en creatieve gevechtscombinaties te bedenken om hun speelstijl aan te passen.

Unknown 9: Awakening is het belangrijkste startpunt in het uitgebreide verhaaluniversum van de Unknown 9 IP, dat bestaat uit een reeks onderling verbonden avonturen die worden verteld in stripboeken, podcasts, romans en meer. Spelers kunnen hun Unknown 9: Awakening-ervaring uitbreiden door van deze verhalen te genieten. Als je weet waar je moet zoeken, ontdek je crossovers, terugblikken, geheimen en nog veel meer.

Ontwikkelaar Reflector Entertainment heeft de game gepland voor release deze zomer op Xbox One en Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties