Releasedatum Dragon Ball FighterZ voor de Xbox Series X/S bekend

Fan van Dragon Ball Z? En heb je het laatste deel genaamd FighterZ nog niet gespeeld? Dan hebben we goed nieuws voor je want de game komt zeer binnenkort naar de Xbox Series X/S.

Dragon Ball FighterZ kwam uit in 2018 voor de Xbox One. De game werd veelal positief ontvangen en ook redacteur Niels was positief in zijn review. De game werd gemaakt door Arc System Works en uitgegeven door Bandai Namco. Binnen de Dragon Ball franchise staat de game te boek als één van de betere delen en een upgrade naar de volgende consoles was een veel gevraagde wens vanuit de community. Een wens die nu dus uitkomt! De game komt digitaal opnieuw uit voor mensen die hem aan willen schaffen. Spelers die de Xbox One versie hebben, kunnen gratis updaten naar de Series X/S variant.

Wat de upgrade precies gaat inhouden en welke verbeteringen deze met zich meebrengt is op het moment van schrijven nog onbekend. Wel weten we dat je niet lang hoeft te wachten voor het antwoord. De upgrade is namelijk vanaf 29 februari (dat is inderdaad morgen) beschikbaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties