Nieuwe DLC voor Wo Long: Fallen Dynasty

Enkele maanden na de release in maart 2023 mogen we nu met DLC voor Wo Long: Fallen Dynasty aan de slag. Wat mag je van de eerste uitbreiding verwachten?

Begin dit jaar heb ik Wo Long: Fallen Dynasty kapot gespeeld. Na een dikke 80 uur had ik ieder hoekje en gaatje wel gezien en sloot ik de XBNL-review af met de volgende conclusie:

Team Ninja heeft met Wo Long: Fallen Dynasty een uitstekende soulslike actie-RPG op de markt weten te brengen. Wo Long schittert in soepele martial arts combat en weet de fast-paced gameplay met uitgebreide RPG-elementen van verdieping te voorzien. Wo Long is uitdagend en de spelers krijgen een aantal pittige bosses voorgeschoteld, maar deze leveren ook de meest memorabele momenten op. Een dikke aanrader voor gamers die van actie-RPG’s geen genoeg kunnen krijgen!

XBNL-Review Wo Long Fallen Dynasty (maart 2023)

Battle of Zhongyuan DLC

De nieuwe DLC ‘Battle of Zhongyuan’ is onderdeel van de Season Pass. Je zult eerst de missie ‘Tyrant’s Final Banquet’ moeten voltooien, voordat je toegang tot de DLC hebt. Vervolgens kun je er er weer flink wat uurtjes in kwijt, want de game weet het nodige toe te voegen, zoals een hogere moeilijkheidsgraad, diverse nieuwe wapens en nieuwe upgrades. Ook zijn er nieuwe demonen, vijanden en een Divine Beats toegevoegd. Kortom, genoeg om de game weer opnieuw te downloaden, ja toch?

De DLC is vanaf 29 juni 2023 beschikbaar!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties