Ze komen eind 2017, maar ze kwamen niet. April 2018, dan is het echt zo ver, maar wederom werden we teleurgesteld. We durven het bijna niet meer te zeggen, maar vandaag komen ze voor de Xbox insiders dan toch echt online: de nieuwe avatars.

Eindelijk kun je dan als insider los met je nieuwe avatar. Kun je de boel eindelijk een beetje moderniseren. Ook je avatar is namelijk al 10 jaar oud en zou dus wel eens een aanpassing kunnen gebruiken. Om te beginnen heeft Microsoft een selectie aan opties voor uiterlijk en accessoires beschikbaar gesteld. In de nabije toekomst zullen daar meer van beschikbaar gesteld worden en na de volledige launch komt daar alleen nog maar meer bij.

Bang dat je nu te beperkt bent in het aanpassen van je avatar hoef je niet te zijn. Werkelijk alles kan aangepast worden. Lichaamstype, geslacht, haardracht, kleding, nagels, make-up, neusringen of protheses. Keuze genoeg.

Als je iemand bent die van kleurtjes houdt, dan kun je helemaal los. Er is bijna niks dat je niet aan kunt passen qua kleur. Als jij dus een groene orc met rood haar wilt maken, dan kan dat. Microsoft heeft het over een kleurenpalet van 80 quadriljard! Heb je hem? Ik ook niet. Een miljoen heeft 6 nullen toch? Dit is een 8 met 28 nullen.

Ben je eindelijk klaar met het maken van je avatar, dan kun je hem op de foto zetten in de nieuwe Photobooth. Microsoft zegt dat je meerdere emotes kunt gebruiken en alles frame voor frame af kunt spelen om de perfecte foto te maken.

De keus is aan jou

Ben je in de afgelopen 10 jaar te gehecht geraakt aan je oude avatar? Dan heeft Microsoft goed nieuws voor je. Je bent niet de enige en daarom worden de oude avatars toch niet vervangen. Je kunt straks zelf kiezen of je met een hagelnieuwe avatar of met je oude verder wilt.

Wanneer de avatars voor iedereen vrijgegeven worden is trouwens nog niet bekend. Als je dus geen insider bent moet je nog even geduld hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments