Heb je Need for Speed Heat nog niet gespeeld omdat je op een aanbieding aan het wachten was en heb je wel EA Access? Dan kun je de game vanaf volgende week uit de Vault halen. Oh, en dan is de game sinds vandaag ook nog cross-play te spelen.

Dit liet Matt Webster, Criterion’s General Manager, weten in een blogpost. Het gaat om de laatste updates voor de game voordat ze met hun volgende project gaan starten. Vanaf volgende week is de game te vinden in de Vault, dus heb je de game nog niet, maar beschik je wel over EA Access dan kun je de game alsnog proberen.

Heb je hem nog niet gespeeld omdat je vrienden de game op een ander platform spelen? Dan is dat probleem vanaf vandaag ook opgelost. Need for Speed Heat is nu namelijk als eerste EA-game ooit cross-play te spelen. Dit is wat Matt Webster daar over te zeggen had:

Bij Criterion zijn we ervan overtuigd dat samen spelen met vrienden het leukst is. We willen niet dat de keuze van je platform daarbij een obstakel is. Wij zijn daarom verheugd om jullie te vertellen dat vanaf 9 juni Need for Speed Heat de eerste EA-titel is waarbij je cross-play kunt spelen. Dat betekent dat spelers, ongeacht hun platform, samen de straten van Palm City op kunnen gaan als een grote community.

Wat zeggen jullie ervan? Tijd om de game nu op te pakken, of om hem opnieuw op te pakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments